1.SINIF ÖĞRENCİLERİNDEN "MOTİVASYON" SERGİSİ

İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Sanat Yönetimi Bölümü 1.sınıf öğrencileri Dr. Reyhan Uludağ Eraslan liderliğinde yaptıkları çalışmalarını “Motivasyon” adlı atölye sergini sanatseverlerin beğenisine sundu. Sergi, 3 Mayıs tarihine kadar İstanbul Kültür Üniversitesi Ataköy Yerleşkesi’nde ziyaret edilebilecek.

Henüz birinci sınıfa devam eden öğrenciler, tuval üzerine yaptıkları çalışmalarla dikkat çekiyorlar. Bir ressamın eser üretirken geçtiği yolu anlama adına disiplinli bir şekilde çalışarak ortaya çok güzel işler çıkaran öğrencilerin sergisi ziyaret edilmeyi hak eden bir performans ortaya koyuyor. Resim bölümü öğrencisi olmayan gençler, hocalarından aldıkları destekle sanat için değer üretmeye dair sahip oldukları motivasyonla ilk sergilerini açtılar.

Son Güncelleme Tarihi: Per, 05/02/2019 - 16:08