Golden Horn Brass Müzikseverlerle Buluştu

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Akıngüç Oditoryumu ve Sanat Merkezi, birbirinden güzel etkinlikleri sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Güzel Sanatlar Uygulama ve Araştırma Merkezi (GSUAM) tarafından 4 Mayıs Perşembe günü düzenlenen konserde; Türkiye’nin ilk ve en uzun soluklu bakır nefesliler beşlisi Golden Horn Brass üniversitemizin konuğu oldu. Hem orkestra repertuvarında hem de eğitim alanında uzmanlaşmış seçkin müzisyenlerden oluşan topluluk; klasik dönem eserlerinin yanı sıra caz, pop şarkıları ve halk ezgilerinin sofistike düzenlemeleri ile müzikseverlere unutulmaz bir deneyim yaşattı. Begüm Gökmen, Julian Lupu, Renato Lupu, Sinan Şirin ve Emre Berbergil’in muhteşem performansı, dinleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Güzel Sanatlar Uygulama ve Araştırma Merkezi etkinlikleri, 17 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirilecek "Sevgili Arsız Ölüm - Dirmit" tiyatro oyunu ile devam edecek.

Son Güncelleme Tarihi: Pt, 06/12/2023 - 11:07