“Spiral Jetty” Sergi Turu

İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Galerisi’nde (İKÜSAG) 25 Eylül Çarşamba günü ziyarete açılan “Spiral Jetty” sergisi, İKÜSAG’ın asistan öğrencilerinden Berfin Halisdemir (Sanat Yönetimi Bölümü 2. Sınıf) tarafından sanatseverlere gezdirildi. 2 Ekim Salı günü gerçekleştirilen sergi turunda, öğrencimiz serginin kavramsal çerçevesinden, 16. İstanbul Bienali’nin ana temasından ve “Spiral Jetty” sergisinin oluşum sürecinden bahsetti.

16. İstanbul Bienali Paralel Etkinlik Programı’nda yer alan “Spiral Jetty” sergisi, 23 Ekim 2019 tarihine kadar ziyaret edilebilecek. Ahmet Duru, Alper Aydın, Gökçe Erhan ve Yüksel Dal’ın çalışmalarının yer aldığı serginin metnini Akademisyen/Küratör&Yazar Ezgi Bakçay kaleme aldı.

Son Güncelleme Tarihi: Per, 10/03/2019 - 11:13